A+ A A-

Feesten & Partijen

<

kikkerbar_drieluikKikkerbar-Drieluik is de ideale locatie voor feesten en partijen. Het café biedt ruimte aan ongeveer 100 personen. 's Zomers kunt u ook gebruik maken van het naastgelegen terras. Tevens beschikt de Kikkerbar-Drieluik over ruime parkeergelegenheid; zo'n 50 auto's kunnen worden geparkeerd.

Onvergetelijke dag

De huiselijke, gezellige sfeer van het bruincafé vormt een ideale basis voor grote partijen, zoals huwelijksfeesten, verjaardagfeesten etc. Echter, Kikkerbar-Drieluik is ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. Elk feest moet een onvergetelijke dag worden, ongeacht de aard van de bijeenkomst. Of het nu gaat om een uitbundig promotiefeest of een ingetogen condoleance, een vergadering of presentatie, alles kan. Uiteraard beschikt de Kikkerbar-Drieluik over een rookruimte.

Offerte op maat

Op basis van een persoonlijk overleg, ontvangt u van de uitbater Anne Arends een offerte. Neem alstublieft contact met ons op voor extra informatie. U kunt ons bellen (050 - 309 6643) en mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als alternatief kunt u ook het contactformulier invullen.

Bedankt voor het scrollen ;)

© Kikkerbar-Drieluik | Alle rechten voorbehouden.